Let røven!

2900 Ass Attack!

The Studio, Annasvej 2, 2900 Hellerup

The Studio

Igår var jeg forbi The Studio, som ligger i Hellerup. Et helt nyt sted, ejet af Camilla Malmberg og Gitte Høj. To ekstremt dygtige og kompetente mennesker indenfor træning, løb og kostvejledning.

Skulle træne i 2 timer – først 1 times TRX træning og derefter 1 times Barre træning.
Og lyver ikke – ca. 1300 kcal blev forbrændt (og tændte endda lidt for sent for mit pulsur)

Jeg må så nok indrømme at jeg følte mig alt andet end elegant, da jeg skulle ud af sengen i morges. Der var ikke én muskel i min krop som ikke var øm – og er spændt på at mærke, om det overhovedet er bedre imorgen (jeg tvivler). Men for fanden, hvor jeg elsker at mærke, når træningen har været effektiv – og det må den siges at have været her!!

Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg træner i The Studio!!
Når Camilla siger “Ass attack in the making.” – Så mener hun det satme! Og man kan ligeså godt forberede sig på ømme stænger og balder dagen efter.

17627_10205522332593307_3345290035017202779_n

TRX er en unik form for funktionel træning. Man bruger sin egen kropsvægt, og på den måde udfordrer man sin styrke, udholdenhed, mobilitet og balance. Man aktiverer hele kroppen, når man træner og man får godt fat i hver eneste muskel.

Ida5Ida4IMG_8571

Barre træning er  kendt fra balletten. I en kombination med yoga og pilates bliver barre træning super effektiv styrketræning for hele kroppen. Med barre træning kan man tone sine musker, forandre kropsform og holdning. Træningen giver lange, slanke muskler. Man får styrket muskulaturen – inkl. de mindre muskler som man ofte glemmer i andre former for styrketræning. Man får en bedre kropsholdning og øget smidighed.

barre træning

Billedet er fra en Copenhagen White Cats træning, hvor Camilla Malmberg underviste os i barre træning.

Udover TRX og Barre træning, så kan man også blive en bedre og stærkere løber. Gitte Høj som er en vanvittig dygtig kostvejleder er nemlig også en rigtig dygtig løbecoach.

Personligt har jeg sammen med resten af Copenhagen White Cats været så heldig at have løbet en del med Gitte – og jeg lyver ikke, når jeg siger er det er de hårdeste løbeture jeg har været på!! Men til gengæld er får man SÅ meget ud af dem.
Gitte fokuserer rigtig meget på at man får en korrekt løbeteknik, og pludselig en dag, da jeg selv var ude at løbe slog jeg rekord i hastighed uden at jeg overhovedet var klar over det – og jeg var ikke et sekund i tvivl om at det var pga. min teknik var blevet meget bedre, end da jeg bare selv løbetrænede. Så hvis man går med en drøm om at blive en bedre løber eller i det hele taget bare at komme igang med at løbe – så er det bestemt ikke spildt at kontakte Gitte!

The Studio vil henover de næste par måneder afholde en masse træningsevents – og jeg kan kun varmt anbefale jer at tjekke stedet ud. Det er sjældent at man får lov at træne med så dygtige mennesker, og man tager rigtig meget med sig, som man kan bruge i sin egen træning og livsstil.

Læs mere på The Studio Hellerups hjemmeside eller deres Facebook side
Her kan du læse, hvordan du tilmelder dig hold, events, priser, holdplan m.m.

Camilla Malmbergs instagram: @CamillaMalmberg / Camilla Facebook side
Gitte Højs instagram: @GitteHoej.Nutrition / Gitte blog: www.GitteHoej.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let røven!